Hvordan er en watsu behandling

Hvordan er en watsu behandling?

At modtage watsu er på linje med at flyde trygt og sikkert i en varm livmoderagtig verden af dyb og nærende fred. Hvis du kan forestille dig dette kombineret med yndefulde, flydende, silkeagtige bevægelser, bl.a. massage, punktmassage (shiatsu), stræk og en meget kraftig dosis afspænding, så er du lige ved at være der. Forestil dig at du har lukkede øjne, og at dine ører er sænket en smule ned under vandoverfladen, så du befinder dig i et roligt, lindrende miljø, som du bare kan give dig hen til på en enkel og ubesværet måde.

Disse unikt rolige og afklarede omgivelser er hvad mange har kaldt meditation med øjeblikkelig virkning?. Vandet skaber et næsten vægtløst miljø, som frigør rygraden og løsner trætte og smertende muskler. Leddene løsnes gennem dejlige, fantastiske sammenføjninger forårsaget af strømmene i det kropstempererede vand, der flyder omkring kroppen i samspil med behandlerens ekspertvejledning.
Watsu kan indgyde en følelse af tidløshed og rumfornemmelse, idet du træder ind i dybe alfa-tilstande, der giver kroppen den dybe hvile, den har brug for for at kunne  forny og hele sig selv. Bevægelse og ro danser i harmoni med åndedrættet, mens modtageren opfordres til at give fuldstændig slip. Vandet gør det muligt ved hjælp af bløde bevægelser at bringe kroppen, sindet og ånden ind i en dyb oplevelse af afspænding, der ofte forbinder modtageren til et sted med harmoni og balance, som de tidligere har oplevet i sig selv.