Om os

Om os

Midt i skønne jyske omgivelser er vi i en proces, hvor det ser ud til, at der – i sit helt eget tempo – skaber sig et lille retræte- og kursussted for mennesker, der gerne vil være tæt på naturen, og som flere af vores kursister siger, “lade tiden gå i stå for en stund”.

Vi er selv hoppet ud af hamsterhjulet og øver os i at leve i overensstemmelse med en enkelthed, der gør det muligt at skabe balance og være mere nærværende i alle livets sammenhænge.

Vi nyder stor glæde af bofællesskab med Aase og Jørgen (Lottes forældre) og vi glæder os over de mange samarbejdspartnere og frivillige hænder, der kommer og hjælper til med byggeri, økologisk havebrug, inspiration og ide-udvikling.

Varmtvandsbassin
Som det eneste sted i Danmark er det muligt at tage introduktions kurser til watsu. Derudover er der andre smagsprøver på, hvordan det varme vand kan være med til at afhjælpe stress, kroniske smerter, afspænde muskler og opleve en dyb afspænding af krop og sind.

 

Lotte tilbyder aqua-sessioner og kombinerer også terapeutiske samtaler og session i vand.
Den stilhed, fordybelse og forløsning vandet giver mulighed for, er det, der har været omdrejningspunktet i Lottes øvrige arbejde de sidste mange år.

Terapi – Kurser – Foredrag. Se mere her: www.lottedalager.dk

 

Tlf: +45 42486090
Send en mail

 

 

 


Jens Peter er uddannet i Aquatic Bodywork – watsu og waterdance-practitioner.
Han har 14 års erfaring med kropsarbejde i varmt vand.
 Desuden er han uddannet massageterapeut og coach på Nordlyscentret i Silkeborg.

 

Tlf: +45 24662653
Send en mail