Referencer

I går var en helt magisk dag! Min kære dreng på 8 år, har så gerne ville lære at få hovedet under vand – men har ikke turde og har været rigtig bange. I går hjalp Jens Peter ham – og hvilket samarbejde de to havde! Det var lige så tårerne løb ud af de glade moder-øjne. Helt blidt lå Baltazar i hans arme og blev ført rundt UNDER vandet i fuld tillid. 100% anbefaling til denne indfølende og respektfulde mand!

Carmen Chor – Kunstner og stifter af Kurser Med Hjertet og Flow Factory

 

En fantastisk oplevelse for krop og sind. Får normalt en blid healingmassage hver 14 dag pga. jeg har mange fysiske smerter hovedsaligt forårsaget af leddegigt. Denne form for massage er uden tvivl ligeså god for smerterne. Perioder under vandet fik mig i en ubeskrivelig tilstand; en tilstand af at give slip som i en dyb meditation.
Alle skulle give sig selv den oplevelse at komme i Jens´ kærlige favn og blive masseret af det lune vand og hans meget professionelle hænder.

Jørgen Toft

 

Oplevelsen gjorde stor indtryk på mig. Jeg har hele mit liv gået til mange forskellige alternative behandlinger for fysiske som psykiske spændinger. Dette her var noget helt særligt, og den dybeste af dem alle. Følelsen af at synke så langt ind i mig selv, til der til sidst ikke er mere tilbage end blot hjerteslag og vejrtrækning. Utrolig smuk oplevelse. En følelse af genfødsel. Jeg er ligeledes dybt berørt af Jens Peters professionalitet og store indfølingsevner. Hans favn er trygheden selv.

Ulva agerskov – Pædagog

.

Watsu-seancen gav mig en ekstatisk fornemmelse af igen at være i kontakt med livet og dets grundelement – vand; efterfulgt af en total ro og livsglæde i krop, sind og noget udefinérbart større”.

Bo Biilmann. Life-coach og cand.mag.

.

Tre gange har jeg foreløbigt haft fornøjelsen af at opleve en Watsu behandling sammen med Jens Peter. Hver behandling har været en dyb rejse ind i min krop og i mine følelser. Nedsænket i vand der er tempereret til vores kropstemperatur og med følelsen af at være holdt i Jens Peters indfølende og stærke arme, har jeg oplevet en dyb tilstand af TRYGHED, hvor jeg har kunnet overgive mig fuldkomment til bare at mærke..
Mærke og kunne give slip på muskelspændinger i min krop. Dels fordi man nærmest svæver i vandet – og dels i kraft af de geniale ”vandmanøvrer” som Jens Peter, med stor tilstedeværelse har ført mig igennem. Det er en blid og samtidig meget dyb form for massage, hvor din krop og de bevægelser den bliver sat i, strækker muskler inde i din kerne. Under behandlingen har jeg også kunne mærke en ”overgivelse” til fuldkommen TILLID. Tillid til mig selv og ”den anden” (Jens Peter), når jeg er blevet ført ned under vandet. I starten i få sekunder. Senere i op til mere end et minut, hvor jeg har hængt med hovedet nedaf eller med Jens Peter stående ovenpå mig! En meget effektiv og nærmest magisk terapi, som Jens Peter naturligvis kun udfører, når man er klar til det – og med stor opmærksomhed overfor de signaler du udsender imens. Grænseudvidende på en rigtig fin måde. Jeg kan på det allervarmeste anbefale dig at prøve en af Jens Peters behandlinger. Men ”pas på!” – det kunne gå hen og blive en vane.

Morten Kjærgaard – Eksamineret Gestaltterapeut, Cand Polit, kampkunstudøver gennem mere end 30 år.

 

Oplevelsen i Jens Peters kærlige, rolige arme i hans varme pool er hinsides ord, forståelser, tanker, følelser – ind i et tidløst, meditativt space af samhørighed og enhed. Vandet – livet – støtter, bærer. En oplevelse af at være holdt, af at være favnet, flyde med; en oplevelse af total overgivelse, hvor alt bare ER. Legende og dybt fredfyldt. Åndedrættet går i dyb ro, og tankerne toner bort. Når de kommer, er det som krusninger på vandoverfladen. Jeg selv er ét med vandet, er vandet, og der er ikke længere noget ”indenfor eller udenfor”. Jens Peter har en eminent indtuning i forhold til processen, til mit åndedræt, og til hvad der skal til for at skabe dyb healing, næring og integration på alle planer. Det er som at komme hjem i mit allerinderste, som at blive født og holdt, og som at føde mig selv på det dybeste plan.

Annabritt Jakielski – 
Executive Personal Assistant. Oversætter

 

Forestil dig at du flyder i det varme vands bassin, og bliver båret af to trygge, kærlige og omsorgsfulde hænder. To hænder som støtter dig, og guider dig ind i en mere og mere meditativ …tilstand, hvor bekymringer og tanker smelter. Lige så stille fører hænderne dig under vandet . “Endelig i ro!! -her er jeg Hjemme”-omfavnet af essens og stilhed. I løbet af halvanden time er jeg på en rejse, hvor jeg lader tanker og følelser passe sig selv. Min fysiske krop er stille, mærker ikke nogen smerter og spændinger. Jeg er fri. Tiden er gået. 2 øjne møder mig med blød nærvær: Du er ikke dine tanker, du er ikke dine følelser, du er ikke din krop, siger Jens Peter til mig. Det giver mening!

Diana Diakova D. Light – Stifter af C.H.A.I. Cph. Heart Awaking Institute