Referencer – Lotte

Referencer – Lotte

Jeg havde den store fornøjelse at besøge Watsu – Aquabalancing en smuk efterårsaften i oktober til en uforglemmelig oplevelse i det varme vand.
Med rolig og kyndig hånd bevægede og støttede Lotte mig gennem det blide, rolige og varme vand. Der var fokus på åndedrættet. Det føltes så godt. Hun gav mig følelsen af tryghed og løsnede op for spændinger i min krop – og i mit sind. Jeg havde øjnene lukkede og var overgivende i mine tanker og følelser. Ingen ord, ingen støj, intet overhovedet! Intet og så alligevel så meget. Jeg nåede langt, langt væk, både mentalt og fysisk. Det var meget nyt for mig at være overgivet til roen og stilheden, som Lotte så fint og behageligt navigerede mig i.
Da jeg åbnede øjnene stod fuldmånen højt på himlen og sendte stråler gennem duggen på ruderne og gjorde det til et magisk øjeblik at vågne op. For ja! Jeg faldt faktisk hen i en slags søvn undervejs – flere gange….
Efterfølgende gav Lotte en kop god te og vi talte sammen om oplevelsen. Det ville være svært bare at sætte sig i bilen og køre efter denne utrolig forløsende oplevelse i Lottes hænder og arme. Det var så stor en oplevelse at mærke varmen, roen, trygheden og de blide bevægelser komme mig til gode.
Efterfølgende er jeg blevet meget mere bevidst om, hvad min krop og mit sind reagerer overfor og hvorfor. Jeg er mildest talt begyndt at tage mig selv mere seriøst og behandle mig selv bedre end nogensinde før.
Lotte gav mig en ro, som jeg ikke mindes at have fundet og oplevet i mange, mange år.
Roen afspejler sig i hverdagen ved, at jeg bedre kan navigere på hektiske dage, holde ting adskilte og mærke, hvad min krop fortæller mig. Min horisont er blevet udvidet og jeg er kun lige begyndt!
Jeg skal besøge Lotte igen. Det glæder jeg mig utrolig meget til.

Kærligst Rikke Brorson

 

Tusind tak for en helt fantastisk oplevelse!
Super pædagogisk læring om hjernens måde at reagere på, hvordan vi selv kan øve os i at lade hjernen få et frikvarter og være mere positive. Når jeg sidder her og sætter ord på din suveræne guiden i 36 grader varm vand, at kunne give sig hen til andre at bestemme hvordan min krop skal bevæge sig og glemme tid og sted, kan jeg næsten fornemme det igen.
Tak til min familie og kærester for at turde tage imod udfordringen.
Jeg kan varmt … også mere end 36 grader … anbefale Lotte, hendes viden og ikke mindst skønne væsen.

Lisbeth Andreasen

Styr på mit blodtryk
Nu er der gået to måneder siden, jeg besøgte jer. Mit blodtryk var alt for højt, og selvom jeg syntes, jeg tog den med ro, så blev det ved med at være for højt. 1,5 time i det varme vand og Lottes nænsomme føring gjorde stor forskel. Jeg mærkede en indre ro, en stor glæde og mit blodtryk har været normalt siden. Tusind tak❤️ Jeg kommer helt sikkert igen og giver jer mine bedste og kærligste anbefalinger❤️

Annette Bro Rask-Vestergaard

 

Jeg har netop haft en helt særlig oplevelse, der har sat kærlige spor langt ind i mit hjertekammer… Jeg lod mig føre rundt i et bassin fyldt med varmt vand, stearinlys på kanten og Lotte Dalagers rolige og hjertelig guidning.
At være helt stille – sammen – i en time med kun lyden af min vejrtrækning, og vand der blidt omkransede mig… Det var stort at give slip og nyde. Tak for dig Lotte – jeg kommer igen og igen og vil nu forære min mand sådan en oplevelse af kærlighedsbad i julegave… kan varmt anbefale andre at gøre det samme.

Joan Dammeyer

 

I vandet gav jeg slip.
Følelsen af det varme vand der omslutter din krop, så snart du giver dig hen, er ubeskrivelig. Min krop er i stykker, mit hoved er et rod, men vandet giver ro.
For første gang i meget lang tid fik jeg lov til at give mig hen til et andet menneske, og jeg fik lov til at give slip. Der gik ikke længe før jeg var tryg, før min krop gav slip og stolede på vandet og Lotte til at tage mig igennem det næste stykke tid. Tiden forsvandt, og det blev irrelevant hvorvidt jeg flød eller ej, for det gjorde jeg bare.
Watsu gav mig muligheden for at komme helt ind i min krop, et sted hvor jeg ikke havde været længe. Sessionen gav mig en times ro i hovedet, en fornemmelse af min krop igen og en bevidsthed om, at både hovedet og kroppen virker, også selvom de ikke virker sammen lige for tiden.

stressramt gymnasieelev, 18 år.

.

Jeg har gået i terapi-forløb hos Lotte i en længere periode. Hos hende er der terapi i alle former og nu har de slæbt det her kæmpe kar til huse, hvor hun også skal forestille at udøve terapi …..i vand!!! Lotte spørger mig en dag, om jeg ikke vil ned og prøve terapi i vandet, og jeg tænker, at jeg da godt kan ligge der og slappe af en god time, hvis hun synes…og det gør hun. Jeg pakker min badedragt og et håndklæde og tager af sted. Fuldstændig uforberedt på, hvad de næste halvanden time i et varmt bassin vil gøre ved mig. Lotte fortæller grundigt, hvad der skal ske og at den næste time kommer til at foregå i totalt stilhed med Lotte helt tæt på – HELE tiden. Jeg kan til enhver tid sige stop (eller række en finger op, som her er kodesproget for, at nu vil jeg gerne stoppe lidt). Jeg får bælter på mine ben, så de kan flyde af sig selv, og Lotte tager mig i sin favn og begynder at føre min krop rundt i vandet. Det er behageligt, men jeg er meget bevidst om Lotte, der fører mig rundt og er, synes jeg, ubehageligt tæt på mig. Jeg prøver at give slip og give mig hen til bevægelserne i vandet. Og lige dér sker magien: jeg føler, jeg bliver ét med vandet og ligesom forsvinder væk i min helt egen verden. Tiden er ikke eksisterende, og jeg svæver rundt i en ukendt verden. Min krop følger Lottes bevægelser i vandet, men hun er ikke længere for tæt på, hun er et ”redskab”, der bevæger min vægtløse krop rundt, som om den danser på månen. Hun folder min krop sammen og jeg føler, at jeg er lille bitte og ligger i min mors mave uden en eneste bekymring i denne verden. Min krop bliver ét med vandet og mit sind åbner op for de mærkeligste små glimt, af forskellige scener fra livet. Tiden i vandet slutter helt oppe i Lottes favn, men det er ikke længere ubehageligt. Det er magisk. Alle mine fordomme er væk. Jeg har lige danset i vand i min helt egen verden. Jeg er solgt”

Katrine, 43 år

 

Kan varmt anbefale denne behandling af Lotte .
Er ikke selv fan af at få hovedet under vand, men fik alligevel en meget fordybende, nærværende, rolig, afspændende og dyb session. Med hovedet over vand, dejlig musik, varmt vand og nærvær – TAK

Kaya Liv

 

Jeg kan varmt anbefale at prøve watsu hos Lotte. Det var en fin oplevelse med nærvær og afspænding. Hos mig føltes det som at være et foster, et lille barn, en fisk, tang der vugger i havets bølger. Dyb, dyb velvære og kontakt. Jeg er dybt taknemmelig for at få den mulighed.

Susanne Asborg

 

Tak for 2 vidunderlige Watsu session i den forslående natur – der var oplevelse af nærvær, væren og stilhed – en overgivelse til kroppens egen natur.
Desuden gives der bevægelsesfrihed, som kroppen ikke kan opleve på landjorden pga handicappet Thalidomid og lindring af stærke smerter.
Kan varmt anbefale Watsu til kroppe med svære vilkår samt stærke smerter.

Anette Jørgensen

 

God og professionel behandling i et meget trygt og smukt miljø. Som gravid fik jeg aflastet lænd og løsnet op i bækkenet. Da jeg blev ført gennem vandet fik jeg ro på tankerne og fik et break fra en travl hverdag. Behandlingen vil jeg klart anbefale kommende mødre både tidligt og sent i graviditeten.

Mange kram fra Sofie, gravid

 

Jeg havde i går den mest vidunderlige oplevelse med Watsu Aquabalancing.
Lotte fik med sit nærvær og kærlige væsen fra start til slut min fulde tillid. Det føltes derfor nemt at hengive mig og slippe al kontrol og flyde med i en total værenstilstand.
Det føltes som den mest kærlige gave, jeg nogensinde har givet mig selv og jeg vil vil i høj grad anbefale andre en lignende oplevelse af selvforkælelse. ❤️

Liliann Sølvi Christensen

 

Jeg kom til Lotte med to bøjede ribben og var noget nervøs for turen i vandet, da jeg havde mange smerter. Det blev pænt gjort til skamme. Dels på grund af det behageligt varme vand og de blide stræk og bevægelser, som blødgjorde mine muskler og led. Men allermest på grund af Lottes store nærvær og evne til at ”læse” min krop og dens signaler. Dette gjorde mig tryg og meget afslappet og ikke en eneste gang gjorde det ondt i mine ribben. Her, en uge efter, har jeg været tilbage i bassinet, og nu er smerterne i ribbenene væk – noget hurtigere end lægen havde lovet mig!
Jeg kan varmt anbefale en tur i det varme bassin hos Lotte – det er på alle måder skønt.

Anna-Grethe Pugholm

 

“Jeg kan på det varmeste anbefale Lotte som watsu-behandler. Under hele behandlingen i vandet følte jeg mig tryg, støttet og holdt. Jeg kunne give helt slip og nyde at blive ført igennem vandet. Lotte var rigtig god til at lytte til min krop og gøre lige præcis det som skabte ro og afslapning i mig. Efter behandlingen var alle mine muskler helt afslappede og det var som at blive født på ny. Jeg kan anbefale Lottes watsu-behandlinger til at alle der ønsker at gøre noget ekstra godt for sig selv.”

Astaa

 

“Waaouu – Watsu
Ja det hedder det nu inde i mit hjerte…
Den dybeste ro og en afspænding af min krop, som er helt anderledes end det jeg ellers har prøvet (og det er en dél). Lottes rolige og kærlige nærvær lod mig synke helt ind i dansen med det varme vand – i fuld tillid til hendes guidning. En fuldstændig vidunderlig følelse af overgivelse: at blive holdt om, bevæget, forløst. Lyden af mit eget hjerte under vandet og indimellem også Lottes. Lyden af liv og kærlighed … Tak”

Heidi Damsgaard

 

+45 42486090

Booking